Дома / Е-НАСТАВА / 2 - РО ОДДЕЛЕНИЕ / ОПШТЕСТВО ЗА 2 РО ОДД. / 24.04.2020 Лична хигиена и хигиена во домот

24.04.2020 Лична хигиена и хигиена во домот

Во тек се обуки за правилно миење раце и одржување лична хигиена ...

За Маја Милосављевиќ

Наставник по одделенска настава.

Провери

15.05.2020-Движење на улица и пат

Сообраќај(учениците во сообраќајот)Преземи Движење на улица и патПреземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *