Дома / Е-НАСТАВА / 8 - МО ОДДЕЛЕНИЕ / ФИЗИКА ЗА 8 МО ОДД. / 24.04.2020Примена на законот за одбивање на светлината

24.04.2020Примена на законот за одбивање на светлината

За Цвета Колева

Наставник по Природни науки, Математика, Физика.

Провери

13.04.2020 Дисперзија и мешање.

На следниот линк ја имате наставната содржина Дисперзија и мешање.Ваша задача е да одговорите на …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *