Дома / Uncategorized / 23-04-2020 ЕКО-плакат наст. Маре Аризанова

23-04-2020 ЕКО-плакат наст. Маре Аризанова

Јавно Претпријатие Национални шуми
                      
Parks Dinarides: 22 Април - ДА ГО ПРОСЛАВИМЕ РОДЕНДЕНОТ НА ...
ЛИКОВНО ОБРАЗОВАНИЕ во корелација со Македонски јазик за денот на планетата земја. Нацртајте интересен ЕКО – плакат кој ќе ги поттикне и другите да размислуваат за Земјата. Искористете ги податоците од документарните емисии, енциклопедии , интернет…..

Работете со темперна боја!

Плакатот да биде готов до наредниот час по ликовно !

За Мара Аризанова

Наставник по одделенска настава.

Провери

Годишен Извештај за работата на училиштето 2019/20

Во Прилог е Годишниот извештај за работа на училиштето во учебната 2019/20 година. Годишен-извештај-2019-2020Преземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *