Дома / Е-НАСТАВА / 8 - МО ОДДЕЛЕНИЕ / ФИЗИКА ЗА 8 МО ОДД. / 22.05.2020 Разбирање на Сончевиот систем (3)

22.05.2020 Разбирање на Сончевиот систем (3)

https://sway.office.com/kD48vUB1Jsumhb7Q?ref=Link&loc=play
Лекцијата во учебникот е на страна 90 и 91.Исто така имате материјал и на овој линк.Откако ќе научете одговорете на прашањата во работниот лист

За Цвета Колева

Наставник по Природни науки, Математика, Физика.

Провери

13.04.2020 Дисперзија и мешање.

На следниот линк ја имате наставната содржина Дисперзија и мешање.Ваша задача е да одговорите на …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *