Дома / Е-НАСТАВА / 1 - ВО ОДДЕЛЕНИЕ / 22.05.2020-Препознавање на печатната буква Ф

22.05.2020-Препознавање на печатната буква Ф

Добро утро дечиња,денеска ќе продолжиме со печатните буквиПрепознавање на печатната буква ФПроследете ја е- книгата.потполнете во учебникот и напишете пет реда со буквата Ф,внимавајте на редоследот и правецот на линиите кои ја формираат оваа буква,истиот ви е прикажан на крајот на е-книгата.

https://read.bookcreator.com/NuE3qxg3FCTwnxg0ombA5neMmez1/QHRucFEYSVC01VThRmA8pA?fbclid=IwAR3tIiZOuMETpcvmr2NYSV-EcONbZkjEVkZ3Ivslor1eSfLkPR8n8cRPXc0

За Мирјана Таскова

Наставник во одделенска настава.

Провери

08.06.2020-Составуваме зборови и реченици.

Отворете ги линковите и играјте со поместување https://www.liveworksheets.com/sd645819rh?fbclid=IwAR1k4G5yMbEm65gdODONxKCBQsQXtDzxCVf8_YRF3sUoChFFNpDXOmV6QpY https://www.liveworksheets.com/df645264ng?fbclid=IwAR23xumg3OA-7-Elt5_41vkyfMfVRCVSLBgYKIShJj9q_c8t4btx6TBXqUE

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *