Дома / Uncategorized / 22-05-2020 г. наст.ИБРО ФИУЉАНИН -Делото на Кирил и Методиј

22-05-2020 г. наст.ИБРО ФИУЉАНИН -Делото на Кирил и Методиј

За Ибро Фиуљанин

Наставник по одделенска настава.

Провери

24 Мај – ден на сесловенските просветители Св.Кирил и Методиј!

Аз, буки, веди… 24 Мај – ден на сесловенските просветители Св.Кирил и Методиј! Делата на …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.