Дома / Е-НАСТАВА / 8 - МО ОДДЕЛЕНИЕ / ЛИКОВНО ОБРАЗОВАНИЕ ЗА 8 МО ОДД. / 22.05.2020 Графички дизајн на амбалажа

22.05.2020 Графички дизајн на амбалажа

За Сашко Арсовски

Наставник по Ликовно образование, Проекти од ликовната уметност.

Провери

16.04.2020 Фотографијата во функција на ликовно дизајнерски решенија

Фотографијата-во-функција-на-ликовно-дизајнерски-решенија-VIIIПреземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *