Дома / Е-НАСТАВА / 4 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / 22.04-24.04. 2020 IV- б Местоположба во табела

22.04-24.04. 2020 IV- б Местоположба во табела

Погледнете ја презентацијата и потоа решете ги наставните листови.

За Виолета Божинова

Наставник по одделенска настава.

Провери

21.05.2020-контролни прашања

КОНТРОЛНИ-ПРАШАЊА-ПО-ТЕХНИЧКО-ОБРАЗОВАНИЕ-ЗА-IV-ОДДПреземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *