Дома / Е-НАСТАВА / 9 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / ХЕМИЈА ЗА 9 ТО ОДД. / 21-26.4.2020 Хемија Повторување

21-26.4.2020 Хемија Повторување

За Каролина Кирова

Наставник по Хемија и Биологија

Провери

27.4-3.5.2020

Добивање соли од хидроксидиПреземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *