Дома / Е-НАСТАВА / 7 - МО ОДДЕЛЕНИЕ / АНГЛИСКИ ЈАЗИК ЗА 7 МО ОДД. / Заштитено: 21-24.4 Вежби – искажување воодушевување и изненадување

Заштитено: 21-24.4 Вежби – искажување воодушевување и изненадување

Оваа содржина е заштитена со лозинка. За да ја видите, Ве молам внесете ја лозинката подолу:

За Елизабета Камчева

Наставник по Англиски јазик.

Провери

4-8.5.2020, English 7th grade

4-8.5.2020-English-7th-gradeDownload Presentation: Would you like some sauce? https://www.englishexercises.org/makeagame/viewgame.asp?id=3055