Дома / Е-НАСТАВА / 1 - ВО ОДДЕЛЕНИЕ / 21.04.2020 Ia- Симетрија

21.04.2020 Ia- Симетрија

Изгледај ја презентацијата оски на симетрија,потоа обиди се да ја решиш задачата Селектирај симетрија,а за забава можеш да поиграш малку на линкот подолу…

Линк: https://www.topmarks.co.uk/symmetry/symmetry-matching?fbclid=IwAR1JxjTzBdb0WN-N7rwRX5IrVThZLYH0VJhyvglEHt9sF-wKcMyLM1MmV2Q

За Мирјана Таскова

Наставник во одделенска настава.

Провери

08.06.2020-Составуваме зборови и реченици.

Отворете ги линковите и играјте со поместување https://www.liveworksheets.com/sd645819rh?fbclid=IwAR1k4G5yMbEm65gdODONxKCBQsQXtDzxCVf8_YRF3sUoChFFNpDXOmV6QpY https://www.liveworksheets.com/df645264ng?fbclid=IwAR23xumg3OA-7-Elt5_41vkyfMfVRCVSLBgYKIShJj9q_c8t4btx6TBXqUE

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *