Дома / Uncategorized / 21.04.2020 Основни бои на светлината

21.04.2020 Основни бои на светлината

За Цвета Колева

Наставник по Природни науки, Математика, Физика.

Провери

Резултати од регионален натпревар по физика

На регионалниот натпревар по физика кој се одржа на Природно математичкиот факултет во Скопје, нашиот …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *