Дома / Uncategorized / 21-04-2020 КОНТРОЛНА ЗАДАЧА – Тема – „Личноста во групата и општеството“ наставник Маре Аризанова

21-04-2020 КОНТРОЛНА ЗАДАЧА – Тема – „Личноста во групата и општеството“ наставник Маре Аризанова

http://damegruevgradsko.mk/21-04-2020-%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%82%d1%80%d0%be%d0%bb%d0%bd%d0%b0-%d0%b7%d0%b0%d0%b4%d0%b0%d1%87%d0%b0-%d1%82%d0%b5%d0%bc%d0%b0-%d0%bb%d0%b8%d1%87%d0%bd%d0%be%d1%81%d1%82%d0%b0-%d0%b2/

За Мара Аризанова

Наставник по одделенска настава.

Провери

Ден 1️⃣

Изразување на детската креативност и фантазија на тема “Мојата новогодишна порака до….” Презентација “Спортот како …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *