21.04.2020-Велигден од Наум Попески

Овие македонски дами се пофалија со првите вапцани Велигденски ...
*Внимателно прочитајте го текстот,а потоа пополнете го -скелетниот приказ- според барањата

За Маја Милосављевиќ

Наставник по одделенска настава.

Провери

21.05.2020- тест

Македонски-тест-полугодишенПреземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *