Дома / Uncategorized / 20-05-2020 -Планирање, соби-рање ,организирање и претста-вување податоци на дијаграм

20-05-2020 -Планирање, соби-рање ,организирање и претста-вување податоци на дијаграм

Решетезад.1 на стр.131

За Мара Аризанова

Наставник по одделенска настава.

Провери

Годишен Извештај за работата на училиштето 2019/20

Во Прилог е Годишниот извештај за работа на училиштето во учебната 2019/20 година. Годишен-извештај-2019-2020Преземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *