Дома / Е-НАСТАВА / 1 - ВО ОДДЕЛЕНИЕ / 20.05.2020-Печатната буква Ќ

20.05.2020-Печатната буква Ќ

Денеска ке се запознаеме со печатната буква Ќ. За таа цел проследете ги презентациите-Препознавање на буквата Ќ.Приказна за првачето Ќамил.Во учебникот потполнете а во тетратката напишете 5 реда со буквата Ќ

За Мирјана Таскова

Наставник во одделенска настава.

Провери

08.06.2020-Составуваме зборови и реченици.

Отворете ги линковите и играјте со поместување https://www.liveworksheets.com/sd645819rh?fbclid=IwAR1k4G5yMbEm65gdODONxKCBQsQXtDzxCVf8_YRF3sUoChFFNpDXOmV6QpY https://www.liveworksheets.com/df645264ng?fbclid=IwAR23xumg3OA-7-Elt5_41vkyfMfVRCVSLBgYKIShJj9q_c8t4btx6TBXqUE

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *