Дома / Uncategorized / 21-05-2020 наст.Ибро Фиуљанин – Македонски јазик-стр. 164 -Вежби за годишен тест!

21-05-2020 наст.Ибро Фиуљанин – Македонски јазик-стр. 164 -Вежби за годишен тест!

За Ибро Фиуљанин

Наставник по одделенска настава.

Провери

Проектна задача на тема „Дијалектите во мојот роден крај“

Во оваа учебна година, учениците од осмо, седмо и деветто одделение, по предметот Македонски јазик …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *