Дома / Е-НАСТАВА / 3 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК ЗА 3 ТО ОДД. / 20.05.2020г.Математика Време-решавање проблеми

20.05.2020г.Математика Време-решавање проблеми

За Верица Манева

Наставник по одделенска настава.

Провери

01.06,2020г. Анализа на тестот по македонски јазик

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *