19.05.2020-Столбест дијаграм

Описна статистика - Типови податоци — Википедија

За Маја Милосављевиќ

Наставник по одделенска настава.

Провери

20.05.2020-Пиктограм

пиктограмПреземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *