Дома / Е-НАСТАВА / 2 - РО ОДДЕЛЕНИЕ / МАТЕМАТИКА ЗА 2 РО ОДД. / 19.05.2020-Единици за време(секунда,минута,час)

19.05.2020-Единици за време(секунда,минута,час)

Max-print

-Откако ќе ја изгледате презентацијата, прочитајте ги часовниците и поврзете ги со соодветната слика на стр.46 во учебник бр.3

За Маја Милосављевиќ

Наставник по одделенска настава.

Провери

26.05.2020-Мерење и решавање проблеми-тематски тест

мерење-и-решавање-проблеми-тематски-тестПреземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *