Дома / Е-НАСТАВА / 6 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / УЧИЛИШТЕН ХОР (ИЗБОРЕН ПРЕДМЕТ ) ЗА 6 ТО ОДД / 19.05.2020г. Видео – часови и примери за хорско пеење

19.05.2020г. Видео – часови и примери за хорско пеење

За Лидија Гајдова - Трајановска

Наставник по Музичко образование, Проекти од музичката уметност, Иновации, Училиштен хор, Училиштен оркестар

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *