Дома / Е-НАСТАВА / 5 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / МАТЕМАТИКА ЗА 5 ТО ОДД. / 19.05.Математика ,,Линиски дијаграм,, стр.131

19.05.Математика ,,Линиски дијаграм,, стр.131

За Верица Манева

Наставник по одделенска настава.

Провери

01.06.2020г. ОДРЕДУВАЊЕ ВЕРОЈАТНОСТ

НА СТР.141 ОД УЧЕБНИКОТ ДА СЕ РЕШАТ ЗАДАЧА 1, 2, 3,

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *