Дома / Е-НАСТАВА / 6 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / ФИЗИЧКО И ЗДРАВСТВЕНО ОБРАЗОВАНИЕ ЗА 6 ТО ОДД. / 18.5.2020 Тема – ВЕЖБИ ЗА ОБЛИКУВАЊЕ НА ТЕЛОТО И ДВИЖЕЊАТА

18.5.2020 Тема – ВЕЖБИ ЗА ОБЛИКУВАЊЕ НА ТЕЛОТО И ДВИЖЕЊАТА

За Наташа Коцева

Наставник по Физичко и здравствено образование.

Провери

27.04.2020 Вежбај дома

ВЕЖБАЈ-ДОМАПреземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *