Дома / Е-НАСТАВА / 9 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / ФИЗИЧКО И ЗДРАВСТВЕНО ОБРАЗОВАНИЕ ЗА 9 ТО ОДД. / 18.5.2020 год. Тема – ВЕЖБИ ЗА ОБЛИКУВАЊЕ НА ТЕЛОТО И ДВИЖЕЊАТА

18.5.2020 год. Тема – ВЕЖБИ ЗА ОБЛИКУВАЊЕ НА ТЕЛОТО И ДВИЖЕЊАТА

За Наташа Коцева

Наставник по Физичко и здравствено образование.

Провери

27,04,2020 Ракомет

РАКОМЕТ-1Преземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *