Дома / Е-НАСТАВА / 9 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / ХЕМИЈА ЗА 9 ТО ОДД. / 18-24.5.2020 Горење-егзотермна реакција

18-24.5.2020 Горење-егзотермна реакција

За Каролина Кирова

Наставник по Хемија и Биологија

Провери

21-26.4.2020 Хемија Повторување

Активности-хемија9-од-21-26-ти-април-1Преземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *