Дома / Uncategorized / 18-05-2020 наст.Маре Аризанова -Обработка на басна ,,Волкот и верверичката,, – втор час (154)

18-05-2020 наст.Маре Аризанова -Обработка на басна ,,Волкот и верверичката,, – втор час (154)

За Мара Аризанова

Наставник по одделенска настава.

Провери

Ден 1️⃣

Изразување на детската креативност и фантазија на тема “Мојата новогодишна порака до….” Презентација “Спортот како …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *