Дома / Е-НАСТАВА / 2 - РО ОДДЕЛЕНИЕ / ПРИРОДНИ НАУКИ ЗА 2 РО ОДД. / 18.05.2020-Грижи се за животната средина

18.05.2020-Грижи се за животната средина

-Напиши што можеш да направиш за да ја зачуваш животната средина Можам да престанам да: Можам да почнам да:

За Маја Милосављевиќ

Наставник по одделенска настава.

Провери

11.04.2020-Животните од целиот свет-крстозбор

крстозбор-животните-од-целиот-светПреземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *