Дома / Е-НАСТАВА / 4 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / ЧАС НА ОДДЕЛЕНСКА ЗАЕДНИЦА ЗА 4 ТО ОДД. / 18.05.2020-Бонтон-Како треба да се однесуваме на улица

18.05.2020-Бонтон-Како треба да се однесуваме на улица

-Како се однесувате на улица? -Освен правилното преминување на улица,што друго е важно?

За Маја Милосављевиќ

Наставник по одделенска настава.

Провери

27.04.2020-БонТон-за слободно време

-Дали учениците имаат слободно време? -Како учениците го искористуваат своето слободно време?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *