Дома / Е-НАСТАВА / 8 - МО ОДДЕЛЕНИЕ / ЛИКОВНО ОБРАЗОВАНИЕ ЗА 8 МО ОДД. / 16.04.2020 Фотографијата во функција на ликовно дизајнерски решенија

16.04.2020 Фотографијата во функција на ликовно дизајнерски решенија

За Сашко Арсовски

Наставник по Ликовно образование, Проекти од ликовната уметност.

Провери

23.04.2020 Нестандардизирани материјали во скулптурата

Нестандардизирани-материјали-во-скулптуратаПреземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *