Дома / Uncategorized / 15-05-2020 наст: Маре Аризанова -Обработка на басна ,,Волкот и верверичката,, (154)

15-05-2020 наст: Маре Аризанова -Обработка на басна ,,Волкот и верверичката,, (154)

Следи ги инструкциите од видеото!

За Мара Аризанова

Наставник по одделенска настава.

Провери

08-06-2020 обработка на текст „Последен час “

Прочитајте го внимателно текстото! Размислете за причини и последици кои се согледуваат во овој текст …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *