Дома / Е-НАСТАВА / 1 - ВО ОДДЕЛЕНИЕ / 15.04.2020- 3Д форми групирање

15.04.2020- 3Д форми групирање

Погледнете ја презентацијата

Линк: https://read.bookcreator.com/5T1j0xaYybNnU1iuAHU0bCSQbhk1/oS9BTMqNTSihHbTBMFIpdA?fbclid=IwAR08vk-hWQeSO1Bf33ZOuZAV35nj3fQIr58x42rMjhwE6IP_Hcb49tG4F4E

Задача: Решете ги во работната тетратка стр. 20 и 21

За ООУ "Даме Груев" Градско

Провери

08.06.2020-Составуваме зборови и реченици.

Отворете ги линковите и играјте со поместување https://www.liveworksheets.com/sd645819rh?fbclid=IwAR1k4G5yMbEm65gdODONxKCBQsQXtDzxCVf8_YRF3sUoChFFNpDXOmV6QpY https://www.liveworksheets.com/df645264ng?fbclid=IwAR23xumg3OA-7-Elt5_41vkyfMfVRCVSLBgYKIShJj9q_c8t4btx6TBXqUE

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *