Дома / Е-НАСТАВА / 2 - РО ОДДЕЛЕНИЕ / МАТЕМАТИКА ЗА 2 РО ОДД. / 15.04.2020-2д и 3д форми(повторување)

15.04.2020-2д и 3д форми(повторување)

За Маја Милосављевиќ

Наставник по одделенска настава.

Провери

26.05.2020-Мерење и решавање проблеми-тематски тест

мерење-и-решавање-проблеми-тематски-тестПреземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *