Дома / Е-НАСТАВА / 9 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / МУЗИЧКО ОБРАЗОВАНИЕ ЗА 9 ТО ОДД. / 15.04.2020 Стилови на популарна музика и филмска музика

15.04.2020 Стилови на популарна музика и филмска музика

За Лидија Гајдова - Трајановска

Наставник по Музичко образование, Проекти од музичката уметност, Иновации, Училиштен хор, Училиштен оркестар

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *