Дома / Е-НАСТАВА / 1 - ВО ОДДЕЛЕНИЕ / 15.04.2020- Запознавање со убавините на нашата земја.

15.04.2020- Запознавање со убавините на нашата земја.

Проследи ја книгата подолу и запознај се со мал дел од убавините на нашата земја. Кога сево ова ќе помине и ќе можеме слободно да се движиме побарај од твоите родители да те прошетаат низ убавините за да ги запознаеш.

Линк до книгата: https://read.bookcreator.com/npaeQvGnBqNNXT5ThVTikQLUAfs1/56xFFy1mS46B01R577fVRQ?fbclid=IwAR1J15Oq_JiLlxnrVQN1Ojwx65USYfuBl2sf7L0DJbat94uFBZ53MJwowzk

За ООУ "Даме Груев" Градско

Провери

08.06.2020-Составуваме зборови и реченици.

Отворете ги линковите и играјте со поместување https://www.liveworksheets.com/sd645819rh?fbclid=IwAR1k4G5yMbEm65gdODONxKCBQsQXtDzxCVf8_YRF3sUoChFFNpDXOmV6QpY https://www.liveworksheets.com/df645264ng?fbclid=IwAR23xumg3OA-7-Elt5_41vkyfMfVRCVSLBgYKIShJj9q_c8t4btx6TBXqUE

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *