Дома / Uncategorized / 14-05-2020 наст: Маре Аризанова -Скратеници (155)

14-05-2020 наст: Маре Аризанова -Скратеници (155)

Следи ги инструкциите на овој видео час !

За Мара Аризанова

Наставник по одделенска настава.

Провери

Годишен Извештај за работата на училиштето 2019/20

Во Прилог е Годишниот извештај за работа на училиштето во учебната 2019/20 година. Годишен-извештај-2019-2020Преземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *