Дома / Uncategorized / 14-05-2020 наст: Маре Аризанова -Практично мерење и пресметување поголеми периметари и плоштини.

14-05-2020 наст: Маре Аризанова -Практично мерење и пресметување поголеми периметари и плоштини.

За Мара Аризанова

Наставник по одделенска настава.

Провери

Годишен извештај за работата на училиштето за учебната 2021-2022 година

Годишен-извештај-за-работата-на-училиштето-2021-2022Преземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *