Дома / Е-НАСТАВА / 6 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / МУЗИЧКО ОБРАЗОВАНИЕ ЗА 6 ТО ОДД. / 14.05.2020 г. Повторување за нотите и пееме песнички

14.05.2020 г. Повторување за нотите и пееме песнички

За Лидија Гајдова - Трајановска

Наставник по Музичко образование, Проекти од музичката уметност, Иновации, Училиштен хор, Училиштен оркестар

Провери

23.04.2020г. Детски гласови- детски хор

Детски-гласови-хорПреземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *