Дома / Е-НАСТАВА / 4 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК ЗА 4 ТО ОДД. / 14.04.2020 АНТОНИМИ-ЗБОРОВИ СО СПРОТИВНО ЗНАЧЕЊЕ

14.04.2020 АНТОНИМИ-ЗБОРОВИ СО СПРОТИВНО ЗНАЧЕЊЕ

За Маја Милосављевиќ

Наставник по одделенска настава.

Провери

21.05.2020- тест

Македонски-тест-полугодишенПреземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *