Дома / Е-НАСТАВА / 6 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / АНГЛИСКИ ЈАЗИК ЗА 6 ТО ОДД. / 13-16.4.2020,English -6th grade- Развивање на мултикултурализам- Easter

13-16.4.2020,English -6th grade- Развивање на мултикултурализам- Easter

За Милка Петкова

Професор по англиски јазик и книжевност

Провери

18-22.5.2020, English 6th grade

Драги ученици, погледнете го видеото за Патување до Брајтон и потоа решете го наставното ливче во вашите тетратки. Решеото ливче да биде испратено во нашите групи до среда, 20 мај 2020, 19 часот.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *