Дома / Uncategorized / 13-05-2020 наст: Ибро Фиуљанин -Песна: – Ој Вардаре македонски

13-05-2020 наст: Ибро Фиуљанин -Песна: – Ој Вардаре македонски

Научете ја напамет оваа народна песна

За Ибро Фиуљанин

Наставник по одделенска настава.

Провери

24 Мај – ден на сесловенските просветители Св.Кирил и Методиј!

Аз, буки, веди… 24 Мај – ден на сесловенските просветители Св.Кирил и Методиј! Делата на …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.