13.05.2020- Мерење

Добро утро дечиња-денеска математика-Мерење,претури за да измеришОтвори ја презентацијата„ Претури за да измериш„ и забавувај се….одговорите прати ги .

https://app.edu.buncee.com/buncee/0c8ac9f43af6442fb3752af0971f2806?fbclid=IwAR2ww_MTD91OeXMT57ap_gKrW6Qh144Z3BYKbvmpXy5hnDy8w3hjm9ouE98

За Мирјана Таскова

Наставник во одделенска настава.

Провери

08.06.2020-Составуваме зборови и реченици.

Отворете ги линковите и играјте со поместување https://www.liveworksheets.com/sd645819rh?fbclid=IwAR1k4G5yMbEm65gdODONxKCBQsQXtDzxCVf8_YRF3sUoChFFNpDXOmV6QpY https://www.liveworksheets.com/df645264ng?fbclid=IwAR23xumg3OA-7-Elt5_41vkyfMfVRCVSLBgYKIShJj9q_c8t4btx6TBXqUE

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *