Дома / Uncategorized / 13.04.2020 Директен и индиректен говор

13.04.2020 Директен и индиректен говор

Внимателно проследете го овој видео час и работете според дадените напатствија во него.

За Ибро Фиуљанин

Наставник по одделенска настава.

Провери

Годишен Извештај за работата на училиштето 2019/20

Во Прилог е Годишниот извештај за работа на училиштето во учебната 2019/20 година. Годишен-извештај-2019-2020Преземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *