Дома / Uncategorized / 13.04.2020 Адаптација и камуфлажа

13.04.2020 Адаптација и камуфлажа

https://youtu.be/8nzlIb3f1_o

На овој линк е видео лекцијата за Адаптација и камуфлажа.Вашите барања се дадени во прикачениот документ

За Цвета Колева

Наставник по Природни науки, Математика, Физика.

Провери

Годишен Извештај за работата на училиштето 2019/20

Во Прилог е Годишниот извештај за работа на училиштето во учебната 2019/20 година. Годишен-извештај-2019-2020Преземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *