13.04.2020г.2Д и 3Д ФОРМИ

Цели: Да ги препознава и разбира разликите меѓу 2Д и 3Д формите,на пр: ѕидот на коцката е квадрат

За Верица Манева

Наставник по одделенска настава.

Провери

01.06.2020г. ОДРЕДУВАЊЕ ВЕРОЈАТНОСТ

НА СТР.141 ОД УЧЕБНИКОТ ДА СЕ РЕШАТ ЗАДАЧА 1, 2, 3,

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *