Дома / Е-НАСТАВА / 7 - МО ОДДЕЛЕНИЕ / МАТЕМАТИКА ЗА 7 МО ОДД. / 12.5 За денес имате видео лекција Плоштина на правоаголник на едуиноплатформата, на следниот линк Плоштина на правоаголник https://youtu.be/IqyMImVcfWk

12.5 За денес имате видео лекција Плоштина на правоаголник на едуиноплатформата, на следниот линк Плоштина на правоаголник https://youtu.be/IqyMImVcfWk

За Силвана Цветкова

Наставник по Математика

Провери

Плоштина и периметар на составна фигура

13.5-Плоштина-и-периметар-на-составна-фигураПреземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *