Дома / Uncategorized / 12-05-2020 наст: Ибро Фиуљанин -Симболи на ЕУ (87)

12-05-2020 наст: Ибро Фиуљанин -Симболи на ЕУ (87)

Следи ги инструкциите на видеото !

За Ибро Фиуљанин

Наставник по одделенска настава.

Провери

Годишен Извештај за работата на училиштето 2019/20

Во Прилог е Годишниот извештај за работа на училиштето во учебната 2019/20 година. Годишен-извештај-2019-2020Преземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *