Дома / Е-НАСТАВА / 1 - ВО ОДДЕЛЕНИЕ / 12.02.2020-Што собира повеќе

12.02.2020-Што собира повеќе

За денес имате само една сложувалка,решете ја и кажете им на родителите кој ранец собира повеќе.

https://www.jigsawplanet.com/?rc=play&pid=01de884b1112&fbclid=IwAR1kSBXzPBFP7aGMGkpU0b8kbjZJViHE8inwd03yDzO-9QD6_A276HqXxGg

За Мирјана Таскова

Наставник во одделенска настава.

Провери

08.06.2020-Составуваме зборови и реченици.

Отворете ги линковите и играјте со поместување https://www.liveworksheets.com/sd645819rh?fbclid=IwAR1k4G5yMbEm65gdODONxKCBQsQXtDzxCVf8_YRF3sUoChFFNpDXOmV6QpY https://www.liveworksheets.com/df645264ng?fbclid=IwAR23xumg3OA-7-Elt5_41vkyfMfVRCVSLBgYKIShJj9q_c8t4btx6TBXqUE

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *