11.5-18.5.2020 Наследување

За Каролина Кирова

Наставник по Хемија и Биологија

Провери

04-10.05 Монохибридно вкрстување во генетиката

04-10.05-Монохибридно-вкрстување-во-генетикатаПреземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *