Дома / Е-НАСТАВА / 1 - ВО ОДДЕЛЕНИЕ / 11.05.2020-Математичка приказна

11.05.2020-Математичка приказна

Малку да се одмориме од мерењето…отворете го Волкот1,а одговорите пишувајте ги во тетратка

Линк:https://matematika-plus.weebly.com/volkot-1.html?fbclid=IwAR0qmd-TNAdoLlpba8DSUYVsC_BaGQJiVQTzlacPXYN22U-rDxSZ-piNN90

За Мирјана Таскова

Наставник во одделенска настава.

Провери

08.06.2020-Составуваме зборови и реченици.

Отворете ги линковите и играјте со поместување https://www.liveworksheets.com/sd645819rh?fbclid=IwAR1k4G5yMbEm65gdODONxKCBQsQXtDzxCVf8_YRF3sUoChFFNpDXOmV6QpY https://www.liveworksheets.com/df645264ng?fbclid=IwAR23xumg3OA-7-Elt5_41vkyfMfVRCVSLBgYKIShJj9q_c8t4btx6TBXqUE

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *