Дома / Е-НАСТАВА / 4 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / 11.05.2020-Зборови со исто или слично значење и зборови со спротивно значење (синоними и антоними)

11.05.2020-Зборови со исто или слично значење и зборови со спротивно значење (синоними и антоними)

За Виолета Божинова

Наставник по одделенска настава.

Провери

31.05-03.06.2020 Angliski za chetvrto- Daily Routine

daily-routines-and-adverbs-of-frequency-31.05.2020Преземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *